pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare fritidshem Edsbro

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Lärare fritidshem Edsbro

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

På Edsbro skola är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag och lärande för våra elever. Välkommen att dela arbetsglädje med oss och tillsammans med dina kollegor göra skillnad för våra elever!

 Edsbro skola är en liten F-6 skola med ca 60 elever varav ca 30 går på vårt fritidshem. Skolan ligger i det lilla samhället Edsbro med naturen in på knuten som inbjuder till många möjligheter inom uppdraget. På skolan har vi tre undervisningsgrupper f-1,2-3 och 4-6. Vi finns i fina och rymliga lokaler där fritidshemmet har sina egna lokaler.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare i fritidshemmet på Edsbro skola, i uppdraget ingår även ansvar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i idrott och hälsa. Du tillhör ett arbetslag och du kommer att arbeta med elever i olika årskurser, både under skoldagen och fritidstiden. På fritidshemmet arbetar du tillsammans med ytterligare pedagoger. I denna tjänst har vi som målsättning att du tillsammans med kollegor ska planera och genomföra undervisningen i fritidshemmet på ett sådant sätt att den stimulerar elevernas utveckling och lärande samt erbjuder eleverna en meningsfull fritid.

En viktig del i undervisningen i fritidshemmet är de estetiska uttrycken; att främja elevernas fantasi och förmåga att lära tillsammans med andra genom lek, rörelse och skapande samt med utforskande och praktiska arbetssätt. En annan viktig del av undervisningen är rörelse och att förstå vad som påverkar hälsa och välbefinnande samt att utveckla elevernas förmåga att ta hänsyn till personliga behov av balans mellan aktivitet och vila. På fritids innebär det även att lyssna in elevernas behov, intressen och nyfikenhet att vilja lära och att som pedagog ta det som utgångspunkt i undervisningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Du har goda kunskaper om skolans styrdokument och du planerar din undervisning utifrån läroplanen. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och utgår ifrån allas lika värde. Du har en öppen och positiv attityd och har elevens behov som utgångspunkt för ditt agerande och du arbetar medvetet med ett normkritiskt förhållningssätt. Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. 

Du har kunskap och erfarenhet att möta elever inom NPF och skapa goda förutsättningar för alla.

Om arbetsplatsen

Edsbro skola ligger med naturen runt hörnet i lilla samhället Edsbro 30 minuter utanför Norrtälje. På skolan har vi idag ca 55 elever åk f- 6 med ett tillhörande fritidshem. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som trivs att arbeta på den lilla skolan i ett litet sammanhang. Skolan ingår i ett rektorsområde tillsammans med Skebo och Gottsta skolor och leds av rektor och biträdande rektor. Skolorna har ett gemensamt elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterska, specialpedagog och skolpsykolog.

Anställningsform

Heltid

Tillträde datum 230109 eller enligt överrenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-10-31

Sista ansökningsdag:

2022-12-01

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Sandra Helmestam, sandra.helmestam@norrtalje.se, 017525699

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lärare fritidshem Edsbro

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen