pedagogjobb.se

Logga

Lärare fritidshem

Ansök nu

Lärare fritidshem

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Munksundsskolan, Enköpings nyaste skola, är en F-6 skola som ligger centralt. Skolan är modern, byggd och inredd för att skapa en varierande och inspirerande lärmiljö.
Den inrymmer ca 400 elever från förskoleklass till årskurs 6, och i fritidsverksamheten är ca 220 elever inskrivna.

Munksundsskolan – en skola för alla - där glädje, nyfikenhet och tillsammanskraft utvecklar oss in i framtiden. Vi tror att alla vill och kan utvecklas

Vi arbetar:
- målinriktat och formativt
- utifrån varje elevs behov
- över verksamhetsgränser
- lösningsfokuserat
- ämnesövergripande
- i team.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete både på fritidshem och i grundskola med ett fokus på elevers måluppfyllelse under hela skoldagen. Du arbetar i team med alla yrkesgrupper på skolan.
Uppdraget innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån läroplan och lokala styrdokument.

Du kommer att jobba med barn i åldern 6 - 12 år i fritidsverksamheten. Du arbetar med att utveckla barnens sociala förmågor och för att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, biologi, språk och samhällskunskap.

KVALIFIKATIONER
Legitimation för att undervisa i fritidshem - Viktig
I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att locka fram engagemang och arbetsglädje bland dina elever.

Du arbetar behovsanpassat, lösningsfokuserat och formativt.
Du har pedagogisk insikt och utgår ifrån varje elevs behov och förutsättningar
Du tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
Du är en tydlig ledare och positiv förebild för eleverna.
Du är mål- och resultatorienterad och uppskattar att tillsammans med kollegor, planera, utvärdera och förbättra verksamheten.
Du tar ett stort ansvar för varje barns lärande samt för det gemensamma arbetet i arbetslaget och verksamheten.
Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Referenser är därför av stort betydelse.
För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Lärare fritidshem

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen