pedagogjobb.se

Lärare fritidshem

Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Lärare fritidshem

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Egnahemsskolan, Hakarps so
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-08-03 eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag    2020-05-31
Referensnr    20-60-0999
Publicerad    2020-05-12
Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb!
Vi söker medarbetare til Egnahemsskolan! Du kommer arbeta både på fritidshem och i skolsamverkan. Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet tillsammans med blivande kollegor på fritids. Samtliga kollegor är legitimerade och har examen antingen som fritidspedagog eller lärare fritidshem! 

Vi har de senaste åren förändrat och förbättrat fritidslärarnas möjligheter att bedriva bästa möjliga fritidshemsverksamhet. Samtliga lärare fritidshem har samverkansfri måndag, vilket innebär tid för planering i arbetslaget samt kompetensutveckling. Samtliga lärare fritidshem har sedan extra planeringstid utifrån sin individuella samverkan, till exempel, undervisar man i idrott har får man ytterligare planeringstid. Direkt efter skolstart i augusti och januari har våra fritidshem samverkansfria dagar att grovplanera verksamheten samt arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet. 

Välkommen till oss!
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor, varav 170 elever på Egnahemsskolan. Egnahemsskolan är en skola med två paralleller och två tillhörande fritidshem F-3 i ett nära samarbete. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig och legitimerad lärare inriktning fritidshem precis som dina blivande kollegor. Du har grundläggande IT-kompetens och gillar digitalt lärande.

Som person är du en tydlig ledare som kan anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov och kan ta initiativ och ansvar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en mycket god samarbetsförmåga samt ett stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Petter Alfredsson, biträdande rektor, 036-106987
Ellen Kovacevic, Lärarförbundet, 036-106404

Dela detta jobb

Lärare fritidshem

Jönköpings kommun