pedagogjobb.se

Logo

Lärare Fra/annat ämne

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-08-02

Ansök nu

Lärare Fra/annat ämne

Arbetsplatsen

Snyggatorpsskolan är en arbetsplats för dig som vill bidra, förändra och skapa en skola där lärandet och eleverna står i centrum.
Efter några tuffa år har vi under senaste året verkligen tagit stora kliv mot att bli en framgångsrik skola, en attraktiv arbetsplats och en trygghet för ungdomar.
Vi söker dig som vill vara en del av oss, som skapar en god stämning, håller hög kvalité på undervisning och som tillsammans med all personal skapar en miljö där eleverna får växa och lära.

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Snyggatorpsskolan ligger i centrala Klippan och är en 7-9 skola med ca 400 elever. Skolan har genomgått en omfattande renovering och har nu ett stort fint bemannat elevuppehållsrum - Hjärtat - där eleverna bland annat har tillgång till biljard och pingisrum. I anslutning till Hjärtat ligger vårt skolbibliotek. Vi har även fått en ny entré mot Torggatan och nya slöjdsalar. Samtliga skolans salar har digital utrustning och interaktiva skrivtavlor.

Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med kuratorer, skolsköterskor, specialpedagoger, skolpsykolog, speciallärare och studie-och yrkesvägledare.

Snyggatorpsskolan mål är alltid att ge våra elever en bra lärmiljö med spännande utbildning som bygger på stor delaktighet och en längtan att lära.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Nous avons besoin d'un prof de français! Du har därmed en chans att följa med oss på Snyggatorpsskolan på vår resa mot en framgångsrik, trygg och lärande skola.

Du ska planera, genomföra och följa upp undervisning för våra elever. Du ska tillsammans med ämneslaget arbeta för att utveckla undervisningen i språk i allmänhet och franska i synnerhet på Snyggatorpsskolan. Du ska tillsammans med ditt arbetslag verka för att en helhetssyn kring elevens lärande och skoldag.
Du kommer själv att ansvara för franskundervisningen men möjligheten till kombination med annat ämne finns också. Du kommer ingå i arbetslag kopplat till årskurs och ämneslag kopplat till språk.
Mentorskap i år7 ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

• Du är legitimerad lärare i åk 7-9 i Franska/annat ämne.

• Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

• Som person är du utåtriktad, trygg, stabil, och har förmågan att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och ha förmåga att driva utvecklingsarbete och aktivt implementera läroplanens intentioner i verksamheten. Du är intresserad av systematiskt kvalitetsarbete.

• Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

• Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på elevens behov och bedriva undervisning med hög kvalité.

• Du har förmågan att prestera i en pressad miljö och hantera svåra situationer. Du förblir optimistiskt inför utmaningar.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde 9/8 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Peter Haarala , Bitr Rektor
Telefon 043528350
E-post peter.haarala@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ange referens: C59311-2021-9
Sista ansökningsdag: 2021-08-02

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Snyggatorpsskolan

Dela detta jobb

Logo
Lärare Fra/annat ämne

Klippans kommun