pedagogjobb.se

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Hillerstorpsskolan är en F-9-skola med ca 200 elever i årskurs F-6 och ca 130 elever i årskurs 7-9.

Lärarna är indelade i arbetslag. Ett fortlöpande samarbete finns mellan de olika personalkategorierna, Personalen träffas regelbundet till gemensamma konferenser för F-9. Centralt i det gemensamma arbetet finns kvalitets- och utvecklingsarbetet där vi ständigt strävar framåt och för att skapa en pedagogisk samsyn från förskoleklass till årskurs nio där elevernas resultat och utveckling gynnas.
Tack vare närheten till varandra och gemensamma personalrum finns goda möjligheter till samtal och kontakter över de gamla stadiegränserna samt korta beslutsvägar och närhet mellan medarbetare och chef.

En viktig resurs för verksamheten är elevhälsoteamet bestående av kurator, rektor, skolsköterska, specialpedagog och Studie- och Yrkesvägledare.
Våra lokalvårdare, vaktmästare och skolmåltidspersonal ser till att vi får en trevlig miljö och god mat.

Vi bedriver ett aktivt arbete mot mobbning där vårt antimobbningsteam är en viktig resurs tillsammans med elever som är kamratstödjare i de olika klasserna.
Vårt projekt "KRAM" är en del av vårt värdegrundsarbete. Det vilar på "fyra ben": Kamratskap - Respekt - Ansvar - Miljö. Projektet är ett led i att förverkliga vår vision: På våra skolor möter vi varandras blickar, känner oss trygga och visar varandra respekt. På Hillerstorpsskolan tar personal, elever och föräldrar ansvar för elevernas kunskapsutveckling.

Läs mer >>
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning i matematik och NO i årskurs 7-9. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.

Om du har den rätta erfarenheten och kompetensen kan det även vara aktuellt att tjänsten innefattar arbete som förstelärare, med fokus på ämne eller någon annan komponent i lärarskapet där du har spetsegenskaper.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi ställer inga krav på att du har tidigare erfarenhet av arbete som lärare men ser självklart gärna sökande med erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.. Vi ser att du har examen och/eller legitimation för undervisning i matematik och NO i årskurs 7-9.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-16
Arbetsgivarens referensnummer: A919035


Upplysningar

David Holm
Rektor
0370 - 33 33 02

Jennie Thur
Lärarförbundet
0370 - 33 33 17

Jan Erik Ohliw
Lärarnas Riksförbund
0370 - 33 33 06

Lärare/ förstelärare i matematik och NO till Hillerstorpsskolan 7-9

Företag Gnosjö kommun
Ort
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb