pedagogjobb.se

Gåvsta skola

Är du lärare i svenska som andraspråk? Vill du vara drivande i uppbyggande och utformning av en förberedelseklass på en F-9 skola?
Vi ser fram emot din ansökan!

Gåvsta skola är en F-9 skola med cirka 420 elever. På skolan finns en stark Vi-känsla, vilket resulterar i hög trivsel bland elever och personal. Skolan är en hälsocertifierad skola vilket betyder att vi arbetar mycket med rörelse och aktiviteter för att främja ett gott inlärningsklimat. Skolan har en fin skolgård och ligger i naturskönt område med närhet till skog och terrängspår. Avstånd från Uppsala centrum är cirka 18 kilometer.

Här kan du läsa mer om Gåvsta skola (http://gavstaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i och ansvara för en förberedelseklass bestående av 13 elever i årskurs 6-9. Gruppen startade i februari 2020 och har med andra ord inte funnits på plats särskilt länge.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förberedelseklass. Har du goda IT-kunskaper ses det som meriterande.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samtidigt som du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Hans Kvick, rektor, 070-824 88 65

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Dorota Lai, 018-727 74 85
Lärarförbundet, Linda Ncomo Sjöström, 018-727 74 58

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare förberedelseklass till Gåvsta skola

Ansök nu

Dela detta jobb