pedagogjobb.se

Uppsala yrkesgymnasium

Är du utbildad lärare med behörighet i svenska eller engelska? Vill du arbeta extra under vårterminen med att rätta nationella prov?
Välkommen med din ansökan!

Uppsala yrkesgymnsium består av två enheter, Ekeby och Jälla. På Ekeby finns restaurang- och livsmedelsprogrammet, hotell- och turismprogrammet och gymnasial lärlingsutbildning. På Jälla finns bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, fordonsprogrammet, naturbruksprogrammet och VVS- och fastighetsprogrammet.

Läs gärna mer om arbetsplatsen här (http://www.yrkesgymnasium.se)

Ditt uppdrag
Vi söker lärare i svenska och engelska som vill arbeta extra med att rätta nationella prov på Uppsala yrkesgymnasium Jälla och Ekeby. Du får gärna vara pensionär. Nationella proven för gymnasieskolan genomförs under april och maj 2020.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska och har du dessutom lärarlegitimation är det meriterande.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och på ett strategiskt sätt tänker du övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Du är också bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna-Karin Oterhals, programrektor, 018-726 01 24

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare för rättning av nationella prov

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb