pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

Movant i Skellefteå bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av kommun. Vi utbildar på plats inom Lager och terminal. Vi är en skola med ett gott sammansvetsat team av yrkeslärare där det är självklart att hjälpa varandra. Movant Skellefteå sorterar under Umeå enheten.

Det här erbjuder vi dig

Vill du vara med och ge människor möjlighet att växa och utbilda sig inom ett nytt yrke? Jobbet som lärare hos oss innebär att du ska planera och bedriva undervisning inom ditt yrkesområde både teoretiskt. Ditt arbete kommer även omfatta att hjälpa eleven anskaffa praktikplats (som är en del av utbildningen) samt följa upp att kursmålen uppfylls. 

Det här söker vi

Vi söker dig som har arbetat inom Lager och terminal och har flerårig erfarenhet från branschen. Meriterande om du har lärarlegitimation alternativt erfarenhet av att undervisa. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation. Det är viktigt att du är kommunikativ och arbeta självständigt.

Övrig information 

Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse   
Placeringsort: Skellefteå
Anställningsform: 50% tillsvidare
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag. 
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med platschef Patrik Erfält tel. 073-8405790 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Lärare för lager och terminal.

Företag Movant AB
Ort
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb