pedagogjobb.se

Eriksskolan

Är du utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem? Vill du arbeta centralt men ändå mitt i naturen? Eriksskolan strävar efter att alla elever ska få utveckla sina förmågor och hitta strategier i ett livslångt lärande! Låter det intressant? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag!
Välkommen till oss!

Eriksskolan är en F-3 skola belägen i Stabby backe i Luthagen, mitt i naturen, mitt i kulturen. Skolan har cirka 310 elever och 35 medarbetare och genomsyras av tolerans, glädje och värme vilket leder till att både elever och medarbetare upplever trygghet hos oss. Vår skolgård inbjuder till lek och lärande och vi arbetar för att elevena ska få utveckla sina förmågor och hitta strategier för att lära för livet.

Läs gärna mer om arbetsplatsen här (http://eriksskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I ditt uppdrag ingår att under skoltid arbeta tillsammans med klasslärare och under fritidstid med andra fritidslärare för att skapa en god lärmiljö för våra elever. Tillsammans med arbetslaget år 2 för fritidshemmet ska du planera, genomföra och utvärdera undervisning på fritidshemmet enligt Lgr11. Som lärare för fritidshemmet ligger fokuset på att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och därför erbjuds du 6 timmars planeringstid. Alla som arbetar på fritidshemmet läser skolverkets fritidslyft och det är rektor som driver arbetet tillsammans med personalen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare för fritidshem alternativt legitmerad fritidspedagog och du har erfarenhet av att arbeta med barn i årskurserna F-3.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv och du är också en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Med en god pedagogisk förmåga har du förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är vidare bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer och du kan på ett lugnt och samlat sätt i olika situationer fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Henrik Alriksson, rektor, 018-727 76 42

Facklig företrädare:
Kommunal, Mats Orlowski, 018-727 63 90

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare för fritidshem F-3

Ansök nu

Dela detta jobb