pedagogjobb.se

Logga

Lärare F-6 till Sundby skola, Ekerö

Ansök nu

Lärare F-6 till Sundby skola, Ekerö

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Sundby skola är en enparallellig verksamhet med 140 härliga elever och 20 kompetenta medarbetare. Skolan ligger idylliskt med tillgång till en stor och varierad skolgård samt närhet till skog.

Under läsåret 20/21 är temat för kompetensutveckling Ledarskap, och hela personalgruppen jobbar bl.a. med en studiecirkel utifrån John Steinbergs bok "Ledarskap i klassrummet".

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:
• vara legitimerad lärare med erfarenhet av arbete på låg- och/eller mellanstadiet.
• arbeta med elevens rätt till utbildning och trygghet som främsta ledord


Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:
• erfarenhet av arbete med CPS (dr Ross Greene)
• behörighet i matematik och svenskaTillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun


Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.


Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.


För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.


Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Sebastian Rittger

Rektor

08-124 570 76

 

Lärarförbundet Expedition

 

08-124 577 79

 

Lärarnas Riksförbund

 

08-124 577 80

 

Du ansöker senast 2020-11-03 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Logga
Lärare F-6 till Sundby skola, Ekerö

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen