pedagogjobb.se

Uppsävjaskolan

Är du legitimerad lärare med intresse för att anpassa undervisning och lärmiljö så att den blir tillgängligt för alla elever?
Välkommen till Uppsävjaskolan!

Uppsävjaskolan är en F-5 skolan med cirka 350 elever beläget i södra delarna av Uppsala. Skolan har två och tre parallelliga årskurser. Med närhet till skog och mark skapar vi goda möjligheter att utveckla eleverna på bästa sätt både under skoldagen och i fritidshemmet. På vår skola är eleverna trygga, har goda resultat och vi arbetar aktivt med att utveckla och anpassa vår undervisning för att möta elevernas behov. Uppsävjaskolan stimulerar alla elevers nyfikenhet och lust att lära. Alla elever ska lyckas.

Här kan du läsa mer om Uppsävjaskolan (http://www.uppsavjaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Uppdrag för detta läsår är att arbeta som lärare i årskurs 3 och som mentor för en av de två klasser som finns i årskursen. Du kommer undervisa i ämnena svenska, matematik, bild, teknik och naturorienterande ämnen under vårterminen. Du samverkar främst med en av skolans förstelärare som är din kollega i årskurs 3, med fritidspersonal som finns kopplade till årskurs 2 och 3 samt med speciallärare som är kopplad till årskursen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurserna F-3. Har du behörighet att undervisa årskurserna 4 och 5 ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lärare i förskoleklass och på lågstadiet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av och intresse för att anpassa undervisning och lärmiljö så att den blir tillgängligt för alla elever. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Det är önskvärt att du har goda IT-kunskaper.

Som person är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samtidigt som du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katarina Lehrberg, rektor, 018-727 73 90

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Kim Strömberg, 070-645 45 45

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare F-3 till Uppsävjaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb