pedagogjobb.se

Lärare F-3 Sjöviksskolan, vikariat

Ansök nu

Lärare F-3 Sjöviksskolan, vikariat

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till Sjöviksskolan - vi skapar möjligheter för framtiden! Vi är en växande skola som startades i augusti 2014. Idag är vi en F- 7 skola men kommer inom några år att vara en F- 9 skola. Vi drivs av våra ledord: stolta, modiga, tillsammans. Det är tillsammans som vi skapar och bygger denna skola, det är en utmaning som kräver flexibilitet. På lågstadiet arbetar vi bland annat enligt metoden Levande Verkstad och vi har mycket musik. Vi vet hur viktig samverkan mellan skolan och fritidshemmet är för elevernas studieframgångar så därför arbetar vi för att hitta goda former och en god organisation för en sådan samverkan. Verksamheten vilar förstås på LGR 11 och övriga styrdokument. På skolan arbetar vi i årskursvisa arbetslag där både lärare och lärare mot fritidshem ingår.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara vikarie för en lärare som går på föräldraledighet. Som lärare arbetar du med sedvanliga uppgifter vilket bland annat inkluderar mentorskap, planering och bedömning. Vi tror på ett nära samarbete mellan lärarna i samma årskurs men även mellan övriga årskurser. Stor del av planeringen sker således gemensamt med övriga lärare i samma årskurs. Du kommer att ingå i ett arbetslag där både lärare och lärare mot fritidshem arbetar. Ni arbetar nära varandra och tillsammans driver ni verksamheten med en röd tråd för hela dagen.

Kvalifikationer
Du är en erfaren lärare med ett tydlig ledarskap och en god förmåga till samarbete. Du är bra på att skapa god relationer till eleverna men så även till vårdnadshavare och medarbetare. Du är kreativ i ditt sätt att undervisa och prövar gärna nya metoder och modeller.

Övrigt
Rekrytering sker fortlöpande 

Dela detta jobb

Lärare F-3 Sjöviksskolan, vikariat

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen