pedagogjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Grycksboskolan är en F-6 skola med ca 180 elever. På Grycksboskolan arbetar ca 20 medarbetare i 3 arbetslag. Skolan ligger i Grycksbo drygt en mil utanför Falun och bussförbindelserna hit är goda. Här finns en stor fin skolgård som rymmer lekpark, hinderbana, två grusplaner, basketplan, grönområden och en stor skog som barnen leker i på rasterna. I fastigheten finns gym, boulebana, aula och idrottshall. I nära anslutning till skolan finns Tansvallens idrottsplats med motionsspår, fotbollsplan och bandyplan. Samhällets badplats ligger också på gångavstånd från skolan.

Personalgruppens arbete präglas av en stark vilja att hjälpas åt för barnens bästa. Vi tycker att värdegrundsarbete och elevernas psykiska och fysiska välmående är en förutsättning för lärande och lägger stor vikt vid att våra elever ska trivas i skolan.

De digitala kunskaperna håller hög kvalitet både bland elever och vuxna. Vi arbetar, precis som de andra skolorna i kommunen, aktivt med Googles verktyg.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär mentorskap och undervisning i åk 1 tillsammans med en kollega. Undervisning och mentorskap delas upp mellan lärarna för de två klasserna i åk 1, vilket innebär att du har ett nära samarbete med den lärare som redan finns där och känner eleverna.

Tillräckliga kvalifikationer
Lärarlegitimaiton med behörighet att undervisa i de teoretiska ämnena i F-3 alternativt 1-3.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i din roll som pedagog/ledare, har stort lösningsfokus och är flexibel. Dessutom är du en god förebild och en bra ledare som tar ansvar och visar engagemang.
Vi
lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Meriterande kvalifikationer

Kunskaper och utbildning inom läs- och skrivutvecklingsområdet alternativt Sv A undervisning utöver din lärarutbildning.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, ferietjänst, heltid

Upplysningar

Biträdande rektor Sara Olsson 023 - 877 15 sara.s.olsson@falun.se

Fackliga företrädare

Ombud Lärarförbundet Susanna Klint 023 - 868 12 susanna.klint@falun.se

Ombud LR Hanna Meijer Holmqvist 070-2053154 hanna.meijer-holmqvist@lr.se

Kontaktinformation
Sara Olsson, Biträdande rektor, 023-87715

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Lärare F-3 Grycksboskolan

Företag Falu kommun
Ort
Utgår

2020-01-21

Ansök nu

Dela detta jobb