pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare F-3

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2022-10-10

Ansök nu

Lärare F-3

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Vedby skola är den lilla byskolan som ligger i ett lugnt villaområde i utkanten av Klippan. Här har vi elever från förskoleklass upp till årskurs 6. På skolan går det ca 140 elever och av dem är ca 60 elever inskrivna på vårt fritidshem, Solrosen. Nära relationer, glädje och trygghet genomsyrar vår verksamhet. Ledarskap, språkutvecklande arbetssätt, digitalisering och valkompetens är kommunens utvecklingsområde.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Du kommer att arbeta i en integrerad klass med elever från både förskoleklass och klass 1. Barnen har både lektioner tillsammans och var för sig. I klassen finns 2 stycken resurser att tillgå. Skolan arbetar med Kooperativt lärande som är ett arbetssätt där eleverna lär av varandra.

Som lärare hos oss håller du en strukturerad undervisning utifrån Lgr 22, följer upp och analyserar din undervisning och elevernas resultat. Du är en tydlig ledare i klassrummet och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du arbetar med höga förväntningar och ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som ett naturligt inslag i ditt arbete.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare mot F-3. Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära, är prestigelös samt lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team. Som person har du har god förmåga att skapa relationer med elever, föräldrar, dina kollegor och skolans elevhälsoteam. Du har förmågan att arbeta självständigt och målinriktat. Det är också viktigt att du är flexibel, tar initiativ och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, 6 månader eller längre

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tjänsten tillträdes omgående
Tidsbegränsat till: 2023-12-31
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Petra Rosenberg , Rektor
Telefon 0435-28352
E-post petra.rosenberg@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan

Ange referens: C100975-2022-1
Sista ansökningsdag: 2022-10-10

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Vedby skola

Dela detta jobb

Logo
Lärare F-3

Klippans kommun