pedagogjobb.se

Lärare F - 3

Företag Haninge kommun
Ort
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Lärare F - 3

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Runstensskolan är en skola som har ca 380 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi finns i centrala Handen, nära till kommunikationer och Rudans friluftsområde. Vi vill att skolans alla elever ska känna trygghet, studiero och trivsel samt känna samhörighet med personal och övriga elever på skolan. Detta är grunden för att inlärning ska kunna ske. Alla elever vill lyckas och vi arbetar för att möta varje enskild elev. Vi arbetar med CPS enligt Ross Greens modell och för oss är det självklart att alla elever vill om de kan.

Som lärare hos oss får du möjlighet att arbeta i en skola med hög kvalitet. Du får engagerade kollegor som brinner för sitt uppdrag, att utveckla alla elevers lärande. Vi utvecklar verksamheten ständigt och ser fram emot att du är med oss i detta. Vi arbetar med bedömning för lärande och ett formativt arbetssätt.  

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en lärare till F - 3 som brinner för att utveckla eleverna så långt som möjligt. Du kommer att undervisa i årskurs 1 tillsammans med engagerade kollegor.

Kvalifikationer
Vi vill att du är legitimerad lärare F - 3.

Villkor
Tillsättning kan ske innan ansökningstiden går ut. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare F - 3

Haninge kommun