pedagogjobb.se

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Vårgårda kommun är sedan år 2013 huvudman för vuxenutbildningen i Herrljunga och Vårgårda kommuner och arbetet sker utifrån ett samverkansavtal. Verksamhet sker på orter i båda kommunerna. Inom vuxenutbildningen bedrivs större delen av verksamheten i egen regi och omfattar SFI, gymnasie och grundläggande kurser, särskild utbildning för vuxna och gymnasiala yrkesutbildningar. Det totala elevantalet är ca 400.

Arbetsuppgifter:

Undervisning, planering och betygssättning inom kurser i engelska på grund och gymnasienivå. Placering i Vårgårda.

Kvalifikationer:

Du skapar engagemang och delaktighet hos eleverna i deras lärande. Du planerar, organiserar och genomför arbetet på ett effektivt sätt utifrån såväl lokala som nationella styrdokument för vuxenutbildning.
Du är lösningsinriktad och flexibel i ditt pedagogiska förhållningssätt och kan klara av att hantera elever på olika nivåer inom samma grupp. Du kan också hantera kontinuerlig antagning i grupperna och distansundervisning.
Du bidrar till att skapa god kvalité inom vuxenutbildningen genom att delta i arbetsgruppens utvecklingsarbete.
Du ska vara behörig att undervisa i engelska på grund och gymnasienivå enligt skolverkets bestämmelser och meriterande är att du har erfarenhet av att undervisa vuxna.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vår rekrytering.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en lite flexibel vuxenutbildning som erbjuder dig ett bra arbetslag med trevliga kollegor och korta beslutsvägar. Du har stor frihet att lägga upp ditt arbete. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med "vi" känsla, där Du har möjlighet att påverka utbildningen. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhet av att undervisa vuxna är meriterande.

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Vi erbjuder heltidstjänst.
Tillträde: Tillträde januari 2021.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-11-01

Arbetsgivarens referensnummer: A978327

Upplysningar lämnas av:

Åsa Nätterlund
Rektor
Telefon: 0322-600858
E-post: asa.natterlund@ vargarda.se

Facklig(a) företrädare
Nils-Erik Larsson
Facklig företrädare
Telefon: 0322-600881
E-post: nils-erik.larsson@ vargarda.se

Lärare Engelska Grund/ Gymnasienivå

Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb