pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare engelska, årskurs 7-9

Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen, Solbergaskolan

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Solbergaskolan är en arbetsplats med ca 690 elever och ca 90 medarbetare. På skolan finns grundskola 5-9, förberedelsegrupper för nyanlända elever årskurs 5-6 och 7-9, samundervisningsklass 7-9, särskilda undervisningsgrupper för elever med specifika svårigheter 7-9 samt resursskola tal- och språk 4-9.
Skolan är lokalintegrerad med särskolan och ett samarbete finns.

Vi vill genom tydlig struktur, kollegialt samarbete och gemensamt ansvar skapa en bra studiemiljö för alla. Vi bedriver skolutveckling för att ständigt utvecklas till en skola som ligger i framkant, med fokus på trygghet, trivsel och högre måluppfyllelse. Engagerade lärare med rätt behörighet och ett gott arbetsklimat bidrar till en arbetsplats där du blir en i laget.

Du är välkommen att titta in på vår hemsida, där finns aktuell information om vår verksamhet, hur vår elevhälsa är uppbyggd samt resultat och måluppfyllelse.
I två kortfilmer kan du höra elever och lärare berätta om Solbergaskolan; http://www.gotland.se/solbergaskolan

Dina arbetsuppgifter

Undervisning i ämnet engelska årskurs 7-9. Du kommer ingå i ett kollegialt samarbete med andra lärare utifrån ämnet engelska kring planering, sambedömning och ämnesutveckling.

I din lärarprofession kan mentorskap tillsammans med en lärarkollega kring en klass ingå.

Vem är du?

Vi söker dig som har behörighet och lärarlegitimation. Erfarenhet av annan arbetslivserfarenhet, arbete i pedagogisk verksamhet eller liknade ses som meriterande.

Vi söker dig som är engagerad i att vägleda eleverna till goda resultat och hjälpa dem att träna och utveckla sina förmågor. Samt få eleverna att känna delaktighet i det egna lärandet.
Du är trygg i att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesövergripande i team med övriga kollegor.
Du skall vara insatt i aktuella kursplaner, digitala verktyg och digital undervisning, kunna anpassa och analysera efter elevers behov samt känna till att undervisa i en tillgänglig lärmiljö.
Tillsammans med kollegor driver du skolutveckling specifikt i din ämneskombination, samt är nyfiken på skolutveckling generellt.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform      Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-08-15
Löneform      månadslön enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Gotland
Län      Gotlands län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/584
Kontakt
  • Kerstin Andersson, 0498-269708
Publicerat      2022-05-04
Sista ansökningsdag      2022-05-29

Dela detta jobb

Lärare engelska, årskurs 7-9

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen