pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

Tjänsten vi har vakant är som lärare inom Bygg- och anläggning med inriktning på plattsättare, murare och/eller golvläggare.

Movant i Halmstad bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av Halmstad kommun inom bland annat bygg, el och vvs. Vi har ett gott samarbete med branscherna och ett bra erkännande av yrkesnämnderna och vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de slutar hos oss. 
Det här erbjuder vi dig

Du kommer att arbeta i ett mångfacetterat och engagerat team där vi hjälps åt med varandras uppdrag. Här får du möjligheten att lära ut dina yrkeskunskaper och visa vilken arbetsglädje och yrkesstolthet dessa yrken erbjuder. 
Det här söker vi

Arbetet omfattar lärarledda teoretiska lektioner, praktiska genomgångar och handledande stöd samt uppföljningar av våra elever under praktikperioderna. Att följa de moduler och det upplägg som utgörs av studieplanerna inom respektive inriktning är det uppdrag vi har gentemot Halmstad kommun och Skolverket.

Vi söker dig med yrkesbevis inom bygg - inriktning plattsättare/murare eller golvläggare med flerårig erfarenhet från branschen.

Det är meriterande om du har lärarlegitimation alternativt erfarenhet av att undervisa. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation. 

Tillträdesdag:  2018-08-13
Placeringsort: Halmstad
Anställningsform: Provanställning 6 mån 
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med:

Maria Norshammar tfn:072-600 67 53 alt. maria.norshammar@movant.se

Thomas Aldén tfn: 072-819 82 72 alt.thomas.alden@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Lärare Bygg

Företag Movant AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb