pedagogjobb.se

Logo

Lärare bild/musik, alternativt lärare mot fritidshem på Vatt-Annaskolan

Ort
Utgår

2021-08-06

Ansök nu

Lärare bild/musik, alternativt lärare mot fritidshem på Vatt-Annaskolan

En dag på jobbet  

Vill du arbeta för en skola i förändring?  

Tycker du om att utveckla din undervisning?  

Vill du arbeta i en skola som satsar på att bli kommunens bästa arbetsplats?  

Då är vi rätt arbetsplats för dig!  

Tjänsten vi erbjuder innebär att vara lärare i bild/musik i vår skola för elever med autism och andra NPF. Vi ser gärna att du även har andra behörigheter. 
Tjänsten innebär också att du bidrar till Ronnaskolans/Vatt-Annaskolans utveckling i arbetslag och ämneslag, samt att du finns tillgänglig för våra underbara elever. Vi förväntar oss att du tar ansvar för elevernas hela studiesituation.  

Vem är du?  
Krav:  
- Du har examen med lärarlegitimation eller är i slutet av din utbildning
- Du är väl förtrogen med grundskolans läroplan och kursplanerna.  
- Du är en ledargestalt  
- Du är en vitsordat god pedagog  

Vi söker dig som:  
- vill arbeta i arbetslag  
- har en bra och genomtänkt kunskapssyn  
- förstår att läraryrket också är ett ledaryrke  
- är intresserad av att arbeta med olika arbetssätt och metoder och samarbeta med andra lärare i och utanför klassrummet.  
- har en bra elevsyn, och vill bidra till elevernas och skolans utveckling inte bara i det egna ämnet, utan även kan se skolan i ett helhetsperspektiv.  
- har förmågan att på ett varierat sätt följa och bedöma elevens utveckling av kunskaper och förmågor, och i samarbete med eleven utveckla dessa.  
- vill arbeta med värdegrundsfrågor  
- har erfarenhet av att arbete med elever med varierande funktionshinder

Vi erbjuder dig  
För att du ska få rätt förutsättningar för att utföra ditt arbete och trivas på jobbet så erbjuder vi dig arbete med skickliga kollegor i tvålärarskap, bra stöd i IKT, samarbete med universitet och högskolor samt hög nivå på kompetensutvecklingen inom läraryrket. Vi erbjuder också nyfikna, kunskapstörstande, kreativa och utmanande elever som har höga krav på dig som pedagog och på din undervisning och som är väldigt stolta över sin skola.  
Om du är under utbildning till specialpedagog, men är rätt person för oss, så har vi generösa villkor för att du ska kunna slutföra dina studier under tiden du arbetar hos oss. 

Välkommen till oss!  
Ronnaskolan – per scientia et lingua ad astra  

Ronnaskolan är en F–9-skola med ca 700 elever, och är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Vi verkar i en mångkulturell miljö, och har förmånen att få arbeta med människor från många olika länder, vilket ger skolan en enorm dynamik. Våra elever är ambitiösa och intresserade och våra lärare skickliga, engagerade och hängivna. Vi bedriver ett fokuserat kvalitetsarbete och ständig kompetensutveckling, vilket givit spår i ökande resultat de senaste åren. 

Vatt-Annaskolan, som är knuten till Ronnaskolan, är en liten enhet i egna lokaler, som har funnits i över tjugo år. Det innebär att vi har en hög kompetens i det vi arbetar med, och våra elever når målen i hög utsträckning. Vi är ett litet arbetslag, vilket kräver att vi kan samarbeta och trivas tillsammans i vårt dagliga arbete. Det gäller samplanering och genomförande av all verksamhet på skolan.
Vi har i dagsläget 10 elever, men planer finns för ett utökande av antalet elever under kommande läsår. 

Verksamhetsidé:
På Ronnaskolan ska du känna att du blir sedd.  

Förutsättningen för detta är att varje elev blir sedd och respektfullt bemött utifrån sina egna unika förutsättningar. Mötet mellan olika individer berikar till utveckling. Genom samtal skapas en positiv förväntan och nyfikenhet för alla människors olikheter och individens förutsättningar.  

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.  

Titel:
Lärare bild/musik, alternativt lärare mot fritidshem på Vatt-Annaskolan

Omfattning:
100%

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

För mer information om tjänsten

Henrik Ljungqvist 

Rektor

08-5230 1358

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

 

Dela detta jobb

Logo
Lärare bild/musik, alternativt lärare mot fritidshem på Vatt-Annaskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret