pedagogjobb.se

Lärare/Barberare

Företag Värmdö kommun
Ort
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Lärare/Barberare

PVGY01:2019:3

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Gustavsbergs gymnasium söker vi en

Lärare/Barberare

till hantverksprogrammet inriktning frisör

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, och består av en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år, och dessutom är vi en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Hos oss erbjuds du stora möjligheter och intressanta utmaningar.

Rollen som lärare/barberare innebär att du undervisar inom ämnet. Våra frisörelever får en möjlighet att med en specialiseringskurs fördjupa sig och lära sig grunderna i barberaryrket.

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildning i någon form, gärna på gymnasiet. Yrkeslärarexamen är en merit. Stor kompetens inom barberaryrket erfordras.

Som person är du är engagerad, initiativrik och trivs bland ungdomar. Du har en förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål.

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 300 elever som ligger i Gustavsbergs hamn. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer. Lärarrollen hos oss innebär stor frihet.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 20% och är en visstidsanställning under vårterminen 2020. Tillträde januari 2020. Tjänsten kommer var förlagt till en dag i veckan företrädesvis fredagar men onsdagar kan vara ett möjligt alternativ.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Olofsson rektor 08-570 485 30. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Lärare/Barberare

Värmdö kommun