pedagogjobb.se

logga

Lärare årskurserna 1-3

Ansök nu

Lärare årskurserna 1-3

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?"

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

På Mårtenskolan ansvarar vi för utbildning för ca 270 elever i årskurserna F-6. Vi har ett mycket nära samarbete med Tunaskolan dit våra elever går till årskurs 7.

Vi är stolta över vår skola. Tack vare att vi är en av två skolor som samverkar ger det oss förutsättningar till en organisation med flexibilitet. På samma gång skapar vi det lilla och trygga på vår enhet. Närheten till eleverna i arbetslaget och dess lärare gynnar gott samarbete, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

På skolan bedriver vi ett aktivt miljöarbete och vi använder våra gröna omgivningar för såväl lek som undervisning. Ofta har vi uteaktiviteter i vårt närområde och ibland gemensamma aktiviteter för hela skolan. Under våra skolgårdsdagar underhåller och utvecklar vi vår skolgård.

Vi har en stor tilltro till våra elevers förmågor och har rastansvariga som arrangerar gemensamma lekar för alla elever som har lust att vara med. På skolan har vi dessutom ett välfungerande faddersystem.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du tillsammans med andra pedagoger kommer planera, genomföra och utvärdera undervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du kommer undervisa både i svenska och So-ämnena och ev. matematik och no-ämnena. Du kommer att arbeta i en årskurs 1 tillsammans med annan pedagog. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och följer upp, bedömer och dokumenterar elevernas kunskapsutveckling. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för, och intresserad av deras tankar, intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen. En viktig del i arbetet är också att uppmärksamma utvecklingsbehov och vara drivande i utvecklingen mot våra gemensamma mål.

Du är väl förtrogen med digitala verktyg i ditt dagliga arbete. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarlegitimation i SV och So. Du som söker behöver vara en aktiv del av utvecklingsarbetet för elevernas maximala kunskapsutveckling. Du ser det som en självklarhet att ta ansvar och är villig att dela med dig av idéer och erfarenheter. Vi söker dig som kan skapa förutsättningar för elevernas lärande och trivsel. Du har en positiv elevsyn och utgår ifrån att elever kan och vill. Det är också av största betydelse att du som söker ser samarbete som en förutsättning i dagens skola.  

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-09-19

Referensnummer

2021/843

Kontaktperson(er)

Birgitta Ramsbjer, 046-359 40 61

Facklig(a) företrädare

Josefin Årfelt, Lärarförbundet, josefin.arfelt@skola.lund.se

Dela detta jobb

logga
Lärare årskurserna 1-3

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun