pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare, årskurs F-6

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

Lärare, årskurs F-6

Vänge skola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Vänge skola är en liten familjär skolenhet där kunskap, trygghet, studiero och engagerad personal är en röd tråd genom verksamheten. På skolan har vi ca 50 elever och 6 personal där du kommer att bli en viktig pusselbit i verksamheten. Skolans storhet är att alla känner varandra vilket skapar trygghet och att vi kan ge eleverna det där lilla extra. Vänge ligger ca 20 minuter med bil från Visby, strax utanför Roma. Bussförbindelser finns.

Vänge skola ingår i Roma skolområde där också skolenheterna Roma, Kräklingbo, Dalhem och Endre ingår. Eleverna från dessa skolor bussas i olika utsträckning för undervisning i ett flertal ämnen till Romaskolan.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för en klass på 13 elever vilket ger dig möjlighet att ge eleverna det där lilla extra. Som lärare hos oss håller du en strukturerad undervisning utifrån Lgr 22, följer upp och analyserar din undervisning och elevernas resultat. Du är en tydlig ledare i klassrummet och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du arbetar med höga förväntningar och ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som den naturliga starten för ditt arbete.

I samarbete med kollegor skapar du tillgängliga lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap. Du tar ansvar för och deltar i relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Du kommer även att vara en del av det kollegiala samarbetet inom Roma skolområde då du med övrig personal arbetar för och värnar om den röda tråden i ett F-9 perspektiv. Roma skolområde är i ett utvecklingsskede där du är välkommen att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. 

Vem är du?

Du som söker är legitimerad lärare mot 1-3 alternativt 4-6. Det är även meriterande om du är förskoleklasslärare. Skolan har behov av flera ämnesbehörigheter så alla kombinationer är välkomna att söka.

Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära, är prestigelös samt lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team. Som person har du har god förmåga att skapa relationer med elever, föräldrar, dina kollegor och skolans elevhälsoteam. Du har förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån Lgr 22. Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten. Du bör vara lyhörd, nyfiken och utvecklingsinriktad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Lärare, årskurs F-6

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen