pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare årskurs F-3 till Egebyskolan

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Lärare årskurs F-3 till Egebyskolan

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? 

Vill du vara en del i vårt team där vi skapar de bästa förutsättningar och lärande för eleverna? 

Egebyskolan är tvåparallellig för elever från förskoleklass till årskurs 3, med tillhörande fritidshem. Egebyskolan har också förmånen att även ha en särskola, årskurs 1-9. Egebyskolan ligger centralt i Mjölby, med närhet till pendeln, men även till Skogssjön med dess naturområde. Vi har en fin skolgård med liten skogsdunge och gräsytor som inbjuder till lek. På Egebyskolan möts dagligen ca 180 elever.

Arbetsuppgifter

I din roll som lärare kommer du att arbeta i årskurs-team med planering, undervisning och utvärdering utifrån läroplanen. Du samverkar med skolans olika professioner för att stödja elevernas lärande. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans arbetar systematiskt med att utveckla skolans undervisning. 
Du kommer att vara en del av Mjölby kommuns grundskolors lärgrupper. Syftet med lärgrupperna är att genom kollegialt lärande öka likvärdigheten och kvalitén i undervisningen i kommunens grundskolor. Arbetet pågår under terminen i lärgrupper som består av 8-10 deltagare per grupp och leds av 1-2 lärgruppledare. I arbetet har kommunen valt att ta hjälp av externa experter, såsom Simon Hjort, Patricia Diaz etc. 

Som lärare ser du elevens hela skoldag som viktig och du samarbetar därför både med vårdnadshavare och kollegor kring eleven. Som en del i detta samarbetar även skolans och fritidshemmets verksamhet för att nå en högre måluppfyllelse och skapa bästa förutsättningar för varje elev. Du utgår från den elevgrupp du möter och förväntas skapa en varierande och utmanande undervisning. Att använda digitala verktyg är en naturlig del i din undervisning. Du främjar ett kollegialt lärande genom diskussion och reflektion vid såväl planerade som spontana tillfällen. För att gynna elevernas lärande, samt din egen och verksamhetens utveckling, tar du tillvara på olika professioners erfarenheter och kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation för årskurs F-3. Yrkeserfarenhet är meriterande. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i årskurs F-3 innebär, antingen genom praktik eller tidigare tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi tänker att du är en positiv person som ser varje elevs möjlighet att utvecklas genom att motivera och inspirera. Du är en tydlig ledare i klassrummet med erfarenhet och kunskap att möta elever med olika behov. Du ser en styrka att samarbeta med andra och tillsammans utveckla och arbeta för att förbättra undervisningen. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med drivande och kompetenta kollegor, ett arbete där du kan göra skillnad varje dag! Du ingår i ett arbetslag där du är med och utvecklar undervisningen tillsammans med kollegorna i årskursen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-11-07

Ansökan

Ansök senast: 2022-09-29

Referensnummer: C90126

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Ros-Marie Pettersson
Rektor, Egebyskolan
010 - 234 53 01
ros-marie.pettersson@mjolby.se

Facklig företrädare

Helena Hedlund 
Lärarförbundet
073 - 073 43 80
lararforbundet@mjolby.lararforbundet.se

Carina Jungmalm
Lärarnas Riksförbund
010 - 234 56 08
mjolby@lr.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. 

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. 

Dela detta jobb

Lärare årskurs F-3 till Egebyskolan

Mjölby kommun