pedagogjobb.se

Logga

Lärare årskurs 1 till Duvboskolan

Företag Sundbybergs stad
Ort
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Lärare årskurs 1 till Duvboskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Duvboskolan arbetar vi med ständiga förbättringar i vår iver att utveckla skolan och oss själva. Duvboskolan är en populär kommunal F-6 skola med drygt 330 elever. Skolans resultat är mycket goda. På skolan har vi ett lugnt och trevligt arbetsklimat, med hög trivsel hos elever, vårdnadshavare och personal. Genom bland annat skolans relativa litenhet har vi ett gott och nära samarbete kollegor emellan. Skolan är organiserad i små självstyrande arbetslag. På skolan arbetar vi efter vår värdegrund;  kunskap, trygghet, delaktighet och utveckling.

Som lärare i årskurs 1 kommer du att undervisa och vara mentor för ca 26 elever. Du kommer tillsammans med kollegor och fritidspersonal planera undervisningen i klassen. Vi ser gärna att du har så bred behörighet som möjligt.

Dina arbetsuppgifter består av planering, genomförande och utvärdering av undervisningen utifrån gällande styrdokument.

Vi vill att du har lärarlegitimation samt gärna tidigare erfarenhet av undervisning. Vi vill också att du är en utvecklingsbenägen och framtidsorienterad lärare som arbetar för att nå höga resultat. Du har ett positivt förhållningssätt, ser möjligheter, gillar samarbete och brinner för att arbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du tar ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar också aktivt till utveckling av verksamheten på skolan.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 80 %-100 % med tillträde den 12e augusti eller enligt överenskommelse. Ansök senast 2019-06-16 . Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logga
Lärare årskurs 1 till Duvboskolan

Sundbybergs stad