pedagogjobb.se

Lärare årskurs 1-3

Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Lärare årskurs 1-3

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Välkommen till oss
Hammardalens skolområde ligger i Norrahammar och består av Brodalsskolan och Slättenskolan. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-5 och fritidshem. Inom Hammardalens skolområde arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten.  På våra skolor vill vi skapa nyfikenhet, vilja och lust att lära hos varje elev genom att tillhandahålla varierande och stimulerande undervisning och omsorg. Tycker du också att det är viktigt? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss.

Det här får du arbeta med
Tjänsten innefattar arbete med undervisning i åk 1 samt klassläraransvar. Du delar klassläraransvaret med en lärarkollega och ni ansvarar tillsammans för elevgruppen. Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du tillhör ett arbetslag som samarbetar för att kontinuerligt förändra och förbättra undervisningen. Mentorskap kan ingå i tjänsten om du är nyexaminerad. Du ges möjlighet att delta i enhetens arbete med kollegialt lärande.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är en kommunikativ person som har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Du har grundskollärarexamen och lärarlegitimation. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med Lgr 11 och du är trygg i din roll som lärare och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Vi värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt. Hos oss lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.  

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Sofie Öjfelt, rektor 036-103691
Catarina Markus bitr. rektor 036-103517
Marika Kolmodin-Berg, Lärarförbundet 036-10 36 58

Om oss

Jönköpings kommun

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Slättenskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100
Tillträdesdag    2020-08-10
Sista ansökningsdag    2020-04-05
Referensnr    20-60-0552
Publicerad    2020-03-19

Dela detta jobb

Lärare årskurs 1-3

Jönköpings kommun