pedagogjobb.se

Logga

Lärare årskurs 1

Ort
Utgår

2019-03-20

Ansök nu

Lärare årskurs 1

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kyrkenorumskolan ligger vackert belägen i Kyrkenorum, ett område i östra Stenungsund. I omgivningarna finns härliga naturområden och det är cykelavstånd till hav, simhall och ishall. På skolan finns det ca 360 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6, samt fritidshem. 

Arbetsuppgifter:

Du ska undervisa våra elever i åk 1. Tillsamman med övrig personal ska du vara med och skapa en attraktiv skola för både elever och personal. 

Du ansvarar för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Medverkar i skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. 

Du är genuint intresserad av hur lärandet går till och tillsammans med arbetslaget utvecklar du en god lärandemiljö för alla barn. Vi arbetar med att se våra elever varje dag och möter dem där de befinner sig, med grund för att skapa goda förutsättningar för lust, lärande och framtidstro bland annat med hjälp av olika digitala verktyg som datorer och ipads. 

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter. 

Kvalifikationer:

  • • Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3. 
  • • Arbetslivserfarenhet krävs. 
  • • Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. 
  • Du är tydlig i ditt ledarskap i klassrummet. Du har god analytisk förmåga och strävar hela tiden efter att utveckla dig själv och lära dig hur du blir en än bättre lärare. 
  • Du är van vid att arbeta med hela processen kring barnens lärande; planering, genomförande, formativ bedömning och utvärdering. Du har tålamod och kan skapa en trygg miljö för våra elever. 
  • Du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga och ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt eleverna. 
  • Du är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten. 
  • Du kommunicerar, tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö. 
  • Du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet. 
  • Då vi arbetar med digitala verktyg som pedagogiskt verktyg för lärande, är det viktigt att du har digital kompetens och är intresserad av att utveckla det digitala lärandet. 


Tjänstgöringsgrad är på 80-100%. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande under anställningsperioden.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-20

Arbetsgivarens referensnummer: A854705

Upplysningar lämnas av:

Helen Svanberg Wirén
Rektor 
Telefon: 0303-73 25 64
E-post: helen.svanbergwiren@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel 
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Lärare årskurs 1

Stenungsunds kommun