pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare åk F-6 till Ulleviskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Lärare åk F-6 till Ulleviskolan

Om arbetsplatsen

Ulleviskolan är belägen i stadsdelen Skäggetorp i Linköping och delar lokaler med Ulleviskolans särskola. I dagsläget har skolan elever i förskoleklass, år 1-2 samt år 4-6 på skolan för att till läsårsstart 2023 vara en komplett F-6-skola med möjlighet att undervisa 300 elever. Här erbjuds du möjligheten att vara en del av en skola där vårdnadshavare är mycket engagerade och medarbetare har stort engagemang för skolan och eleverna. Tillsammans med goda kollegor blir du delaktig i bygga upp Ulleviskolans verksamhet.

Ulleviskolan kännetecknas av ett generöst och välkomnande klimat där samarbete är centralt. Här trivs du som uppskattar det dynamiska och värdesätter en hög professionell sammanhållning. Delaktighet, värdegrundsarbete och att ge eleverna redskap att bli goda samhällsmedborgare är viktiga delar i arbetet för alla medarbetare vid skolan.

Då Ulleviskolan är under uppbyggnad söker vi nu fler lärare i årskurs F-3 och årskurs 4-6 som vill vara med och bygga verksamheten tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i årskurs F-6 ansvarar du för undervisningen i skolan genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du ansvarar även för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i skolan. 

Vi söker nu två lärare i årskurs 4-6 och tre lärare i årskurs F-3. Tjänsterna i årskurs F-6 är ferietjänster. 

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation för årskurs F-3 eller 4-6, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsterna i årkurs 4-6 ser vi gärna att du som söker har behörighet att undervisa i SO och SVA. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i årskurs F-6 innebär. 

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lgr11) ska organisera och genomföra arbetet så att eleven får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje elev kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

I din roll som lärare i årskurs F-6 har du goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med läroplanen (Lgr11) och övriga styrdokument. Utifrån det har du förmågan att anpassa din undervisning till eleverna och låter dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. På ett kvalitetsmedvetet sätt skapar du goda förutsättningar för elevens utveckling och lärande, samt dokumentationen av densamma.

Som lärare i årskurs F-6 är du en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll anpassat till situationen.

För att tjänsten ska gälla tillsvidare måste lärarlegitimation uppvisas, fram till dess gäller allmän visstidsanställning.

Du som har en utfärdad lärarlegitimation samt behörighetsförteckning, vänligen bifoga dessa som filer tillsammans med dina ansökningshandlingar när du söker tjänsten. Är du utbildad lärare men ännu inte har ansökt om lärarlegitimation, vänligen bifoga utbildningsintyg. Är du under utbildning till lärare, bifoga studieintyg på hittills avslutade kurser vid högskola eller universitet. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 5

Ref. nr: 9948

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Dela detta jobb

Lärare åk F-6 till Ulleviskolan

Linköpings kommun