pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare åk. f-3

Ansök nu

Lärare åk. f-3

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Åbyskolan är en F-6 skola med cirka 490 elever och cirka 50 engagerade och
kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Vi flyttade in i nybyggda lokaler inför terminsstart ht-20. Skolan ligger centralt och i nära anslutning till pendeltågstationen Västerhaninge.
Skolans vision är delaktighet och gemenskap där alla medarbetare tar gemensamt ansvar. Hos oss finns personal med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete.

Vi arbetar i arbetslag och har ett förhållningssätt att se till helheten där "jaget får aldrig bli starkare än laget".
Verksamhetens mål är att varje elev minst uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för årskursen. Varje elev ska få möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i LGR 11, kommande Lgr22.

Arbetsuppgifter
Klasslärare åk F-3

Kvalifikationer
Du ska ha Lärarlegitimation och behörighet för åk F-3. Vi värdesätter ett tydligt pedagogiskt ledarskap där du kan med trygghet leda eleverna mot kunskapsmålen. Du behöver ha förmåga att ställa rimliga krav och sätta gränser för våra elever.
Du ska ha elevens bästa i fokus, kunna se elevers olika behov, tillämpa ett relationellt
förhållningssätt och därmed skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare ser vi därför som en självklarhet.
Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta, då vi sätter stort värde i det kollegiala lärandet.

 

Dela detta jobb

Lärare åk. f-3

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen