pedagogjobb.se

Ramsta skola

Ramsta skola är belägen 17 km väster om Uppsala centrum i vacker kulturbygd. Vi har tillgång till en fantastisk utemiljö som vi använder i undervisningen.
Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i årskurs 2!

Ramsta skola bedriver ett aktivt pedagogiskt utvecklingsarbete inom flera områden, sokratiska samtal, elevledda utvecklingssamtal, klassråd, teamtiskt arbete och vår skolskog. Vi deltar i ett Erasmus + projekt med internationella skolan Lope de Vega i Benidorm, projektet "Building skilfull thinking in children" syftar till att utveckla elevers tänkande och förmåga till reflektion. Vi samarbetar sedan 2007 med skolforskare Ann Pihlgren, Ignite research institute.

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna består av undervisning i årskurs 2 i samarbete med en kollega i ett gemensamt ansvar för elevgruppen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare mot yngre åldrar och gärna med bred ämnesbehörighet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i grundskolans yngre åldrar. Även att du har goda kunskaper inom IT området är önskvärt.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Holmberg rektor 018-727 81 04

Facklig företrädare: Lärarförbundet Lena Falck 018-727 81 07 (#)

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare åk f-3

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb