pedagogjobb.se

Lärare åk 7-9 sökes till Hedebyskolan

Företag Trosa kommun
Ort
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Lärare åk 7-9 sökes till Hedebyskolan

Arbetsplatsen

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har cirka 820 anställda. Med dryga 13 300 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se/jobbahososs 

Skolverksamheten omfattar ungefär 380 medarbetare samt 2 700 elever och förskolebarn. 

Hedebyskolan är en 7-9-skola belägen i centrala Vagnhärad, bara några minuter från tåg- och busstation med direktförbindelse till Stockholm och Nyköping. Skolan har ca 180 elever och en personalstyrka på 30 personer varav 20 är lärare. Skolan har erfarna och behöriga lärare som leder eleverna mot hög måluppfyllelse i alla ämnen. 

Vi arbetar med att utveckla det inkluderande arbetssättet med mindre klasser och fokus på elevhälsoarbete, för att våra elever ska nå sina mål utifrån egna förutsättningar och för att kunna utvecklas så långt som möjligt. Alla lärare är med och delar på handledarskapet för våra klasser. Nära relationer, vi-känsla och trygghet är utmärkande för Hedebyskolan och skolans lilla format gör detta möjligt. 

Läs mer >> 


Arbetsuppgifter

Den övergripande arbetsuppgiften är att bidra till elevernas utveckling mot kunskapsmålen i respektive ämne. Där ingår undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. 

I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera din egen undervisning och elevernas utveckling. Vidare kommunicerar du mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. I skolans arbetslag är det viktigt att du bidrar på olika sätt för att eleverna och verksamheten ska utvecklas vidare. 

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du som söker har lärarlegitimation och är behörig lärare i något/några av ämnena SO, Sv, Ma, bild eller textilslöjd för åk7-9. 

Du har god kännedom om läroplan för grundskolan, goda ämneskunskaper och god didaktisk kompetens med en förmåga att balansera dessa för att på så sätt skapa en röd tråd för elevens lärande. Du har även god pedagogisk ledarskapsförmåga i klassrummet. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi vill att du är/har: 
• Självgående 
• Serviceinriktad 
• God samarbetsförmåga 
• Strukturerad 
• Lyhörd 
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 3


Andra uppgifter

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-21
Arbetsgivarens referensnummer: A859288

Upplysningar

Tommy Hellsten
Rektor Hedebyskolan
070-567 40 32
tommy.hellsten@trosa.se

Anna Hounslow
Kommunombud Lärarnas riksförbund
070-7516590
anna.hounslow@edu.trosa.se

Dela detta jobb

Lärare åk 7-9 sökes till Hedebyskolan

Trosa kommun