pedagogjobb.se

lärare åk 7-9 MA/NO

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. 

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Inför läsåret 19/20 utökas timplanen för högstadiet i ämnena matematik. Skansenskolan har beslutat att vi utökar timplanen i de ämnena för alla våra elever i årskurserna 7-9. Utifrån det, samt pensionavgångar, behöver vi vid Skansenskolan utöka vår kompetens inom matematik och NO-ämnena.
Tillsammans i arbetslag och enskilt organiserar vi skolans uppdrag. Du deltar aktivt i planeringen av verksamheten och vidareutvecklar den tillsammans med kollegor. I verksamheten är vår målsättning att så långt som möjligt utgå ifrån elevernas egna idéer och behov kopplat till skolans läroplan. Som pedagog är det viktigt att du fångar upp dessa för att eleverna ska uppleva vår verksamhet som rolig och utmanande. 
Skansenskolan ligger i Mörbylånga med bussförbindelser till Kalmar. Här går knappt 300 elever i åk 7 9 fördelat på 3 arbetslag. Skolan har även klasser från F åk 6. Eleverna ska vara delaktiga och genom utmaningar skapa lust för livslångt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare med legitimation i NO och matematik. Du har goda kunskaper om styrdokument såsom skollag och läroplan och har kunskap i att dokumentera lärprocesser. Som person är du självklart intresserad av elevers utveckling och lärande samt har ett inkluderande arbetssätt. Du besitter en personlig mognad och har goda ledaregenskaper. Vidare sätter du eleverna i centrum i alla situationer och har god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar och kollegor. Samarbetsförmåga och självständighet är ytterligare två viktiga egenskaper.

Tjänsten är på 75-100% (beroende på önskan och legitimation)

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: Tillträde 12/8 -19 eller så snart möjligt

Kontaktpersoner

Sara Brogård, Rektor
0485-472 25 
Sara Brogård

Therese Sebyhed, Lärare
072 570 32 40
Therese Sebyhed

Fackliga företrädare

Camilla Olin, Lärarnas Riksförbund
076-118 11 53
Camilla Olin

Birgitta Nylander, Lärarförbundet
0485 472 57
0701-467525
Birgitta Nylander

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 21 juli 2019

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
lärare åk 7-9 MA/NO

Mörbylånga kommun