pedagogjobb.se

Lärare åk 7-9, Lagmansskolan

Ansök nu

Lärare åk 7-9, Lagmansskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du förstärka vårt kreativa team?

Lagmansskolan är en F-9 skola med grundsärskoleklass. Vi har idag cirka 650 elever och vår personalgrupp består av cirka 95 personer.

Vi strävar efter att se utmaningar som möjligheter och arbetar målmedvetet och kontinuerligt med att utveckla vår skola kring anpassade läromiljöer, förhållningssätt, ledarskap och kollegialt lärande.

Nu söker vi en lärare för undervisning i matematik och naturorienterande ämnen i årskurs 7-9.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare arbetar du aktivt för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt. Du ska skapa undervisning som utifrån din tolkning och förståelse uppfyller målen och möter kraven i såväl skollag som läroplan. Som ämneskunnig handleder och motiverar du elever samt planerar och leder undervisningen. Du ska också bedöma, följa upp, dokumentera och betygsätta elevernas kunskapsutveckling.

I rollen som lärare arbetar du med en hög grad av självständighet och fattar beslut inom de riktlinjer och mål som gäller, men du kommer också att arbeta tätt tillsammans med andra kollegor på skolan.

KVALIFIKATIONER
Du har relevant ämneslärarexamen årskurs 7-9.

Vi söker dig som sätter eleven och dennes skolsituation i centrum. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt samt har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du tar ansvar för dina uppgifter och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behåller lugnet i stressade situationer. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och arbetar aktivt för att skapa och underhålla goda relationer med elever och kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och ramar för läraruppdraget. Samtidigt får du stort utrymme att tillsammans med oss växa och utvecklas både som människa och som pedagog. Du kommer bli en del av vårt kreativa team inom matematik och naturorienterande ämnen, där vi hela tiden tillsammans strävar efter att utveckla vår undervisning för att nå goda resultat.ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare åk 7-9, Lagmansskolan

Mjölby kommun