pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare åk 5 till Svanberga skola

Ort
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Lärare åk 5 till Svanberga skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Nu rekryterar vi en lärare till åk. 5 

Om tjänsten

Hos oss har du ett nära samarbete med kollegor i arbetslaget och andra ämneslärarkollegor samt övrig personal. Det är viktigt att du, precis som vi, är en lagspelare som vill få andra att växa och alltid med elevens bästa i fokus. 

I rollen ingår det att du är mentor för en egen klass. Tjänsten är ett vikariat t.o.m 22/12-2022. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. 

Om arbetsplatsen

Svanberga rektorsområde består av två skolor Svanberga skola och Söderbykarls skola. Svanberga skola är naturskönt belägen intill sjön Erken, en mil norr om Norrtälje tätort. Här går idag drygt 425 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs nio.

En viktig framgångsfaktor i vår verksamhet är det kollegiala lärandet. Med hjälp av förväntningar och positiva utmaningar skapar vi en framgångsrik och utvecklande skola där människor får utrymme att växa. Verksamheten på Svanbergaenheten präglas av positiva utmaningar för eleverna med fokus på nyfikenhet i lärandet.

Så jobbar vi

 • Vi arbetar med det kollegiala lärandet och har höga förväntningar på vår redan höga nivå av pedagogiska och didaktiska kompetens.

 • Vi har nyligen börjat med läsutveckling som inte bara ger övning utan också en lugn stund om dagen då eleverna läser för varann.

 • Vi är utbildade inom NPF och hittar både de fysiska och pedagogiska verktygen för att anpassa till särskilda behov.

 • Vår ambition är att alltid vara professionella och omsorgsfulla i vårt bemötande mot såväl elev som medarbetare och är väldigt engagerade i varje elev och dennes väg till att nå kunskapsmålen.

 • Här lyder en harmoni som är väldigt uppskattad av personal och elever.

 • Vi ligger i framkant inom digital pedagogik.

Kvalifikationer

 • Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskola.

 • Du har en god förmåga att samarbeta med andra och kollegialt utbyte känns betydelsefullt för dig i din roll.

 • Du har goda kunskaper inom IKT och är skicklig i mötet med elever och vårdnadshavare.

Så tycker medarbetarna

Det jag tycker är unikt här är trivsel och gemenskap i kollegiet”

–  Sofia Ekstrand, lärare med specialpedagogiskt uppdrag  

”Jag upplever något utav en familjär känsla – trots att vi är så många. En väldig professionalism där vi ställer höga krav på varandra – men samtidigt har ett gott samarbete. Vi har elever som trivs väldigt bra här ”ute på landet”
– Anders Berg, kurator

”Här på Svanberga är man en del av något större, en anda. Alla känner alla och alla känner sig behövda oavsett yrke på skolan. Vi i personalen har en unik relation till eleverna vilket innebär att vi bryr oss om och vill arbetar tillsammans för att nå så bra kunskapsutvecklings som möjligt. Varje elev får vara sig själv och blir sedda utan att andra barn ifrågasätter deras personlighet”
– Johan Gustafsson, lärare 

”Känslan jag får av Svanberga skola är trygghet, klokhet, alla barn är allas barn, hjälpsamhet, flexiblitet och att det aldrig är långt ifrån ett skratt”
– Anna Sivermalm, lärare med specialpedagogiskt uppdrag

Publicerat:

2021-11-02

Sista ansökningsdag:

2021-11-28

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Katarina Björk, katarina.bjork@norrtalje.se, 0176-71470

Facklig företrädare för Lärarförbundet

Anna Sivermalm, anna.sivermalm@norrtalje.se

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Per Karlsson, per.karlsson@norrtalje.se

Tf. bitr. rektor

Ylva Erkas, ylva.erkas@norrtalje.se, 017671717

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

 • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

 • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Lärare åk 5 till Svanberga skola

Norrtälje kommun