pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare åk 4 Vederslöv skola

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Lärare åk 4 Vederslöv skola

Om tjänsten

Vederslöv skola är en F6-skola med cirka 150 elever. I årskurs F - 3 går elever som bor i Vederslöv med omnejd. I årskurs 4 - 6 går både elever från Vederslöv, Kalvsvik och Tävelsås. Skolan ligger vackert beläget vid Vederslövssjön, cirka 15 kilometer söder om Växjö. På Vederslöv skola får eleverna möjlighet att utveckla sina kunskaper, färdigheter och förmågor för att på bästa sätt ta sig an och möta framtiden. Undervisningens innehåll är stimulerande, varierande och av hög kvalité. Vi tror på varje elevs förmåga till lärande, ställer krav och har positiva och höga förväntningar. Skolan präglas av en trygg, kreativ och engagerande lärandemiljö. Vi jobbar aktivt med värdegrund i olika gruppkonstellationer och värdegrundsorden kreativitet, trygghet och vetgirighet är byggstenar i verksamheten och ska genomsyra allt arbete. Trygghetsvandringar samt samtal om trygghet och trivsel genomförs kontinuerligt på klassråd och elevråd. Arbetet följs bland annat upp med en skolgemensam enkät, såväl höst som vår. Du delar på undervisning, ansvar och mentorskap i klassen tillsammans med en lärarkollega. Det finns även en elevresurs som tjänstgör i gruppen. I tjänsten ingår genomförande av utvecklingssamtal samt övriga föräldrakontakter. Du samarbetar och utvecklar undervisning och lärande tillsammans med kollegorna i arbetslag åk 4 6. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Som person är du positiv och har förmåga att samarbeta och anpassa ditt arbete efter varierande förutsättningar. Ditt bidrag till verksamhetens utveckling är viktigt och du är en person som passar bra in med kompetenta kollegor som har kul på jobbet! Observera att tjänsten tidigare har varit tidsbegränsad men nu är en tillsvidareanställning.

Din profil

Vi söker först och främst dig som har examen/legitimation för att undervisa i åk 4. SO, SV, Eng. Även sökande med kompetens och undervisningserfarenhet av ämnena ovan kan komma i fråga Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du med hög kvalitet kan ansvara för klassundervisning och skapa en tillgänglig lärmiljö för dina elever. Du är skicklig på att anpassa undervisningen samt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

2023-01-09 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-11-27

Referensnummer

UTBF 508/22

Kontakt

Mats Johansson

Rektor

0470-79 68 62

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via kontaktcenter

0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Lärare åk 4 Vederslöv skola

Växjö kommun