pedagogjobb.se

Treklangens skola

Vill du ingå i vårt arbetslag 4-5 och FBK och arbeta aktivt med skolutveckling och gemensam planering? Sök tjänsten som lärare åk 4 till Treklangens skola!

Treklangens skola är en F-5 skola med cirka 290 elever, skolan är indelad i arbetsenheter.
Skolan ligger i ett dynamiskt område med natursköna omgivningar. Närheten till Gottsunda centrum med teater, bibliotek och simhall är en tillgång. Elever med olika bakgrund möts och utvecklas i vår skola.
Alla elever i Treklangens skola simmar varje vecka och har ett samarbete med Uppsala Kulturskola genom El Sistema projektet.
Skolan är en populär arbetsplats där personalen trivs och samarbetar mot högt uppsatta mål. Vi har ett ökande elevtal på skolan. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam med speciallärare, skolsköterska och psykolog. I åk 1-3 jobbar vi med ett trelärarsystem som innebär att det är tre lärare som jobbar tätt tillsammans med två klasser. Vi kommer i mån av resurser att utöka systemet även till åk 4 och 5.

Läs mer om skolan här: Treklangens skola (https://treklangensskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Arbeta som klasslärare i åk 4 med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter.
Du kommer att under första delen av vårterminen gå dubbelt med en lärare som kommer att vara föräldraledig från mars månad. Du kommer sedan att ta över ansvaret för klassen vid hennes föräldraledighet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolans yngre år. Det är meriterande om du har utbildning i svenska som andra språk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö.

Du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Agneta Erikson, rektor, 018-727 67 17

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Christoffer Wahlgren, 070-787 47 40

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare åk 4 till Treklangens skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb