pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare åk 4-6 till Veta skola

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Veta skola

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet och bli en del av vårt kompetenta åk 4-6 arbetslag?

Veta skola är en skola för elever från förskoleklass till åk 6. Här träffas dagligen ca 200 elever och ca 30 personal. Skolan ligger i utkanten av Mantorp.
På Veta skola vill vi göra skillnad för våra elever varje dag. Därav söker vi dig med engagemang, positiv inställning, flexibilitet och med god samarbetsförmåga. För att trivas på Veta skola är det viktigt att du är en lagspelare som värdesätter ett tillåtande klimat där vi arbetar tillsammans för att våra elever ska kunna bli sitt bästa jag.

ARBETSUPPGIFTER
Veta skola söker nu en åk 4-6 lärare med ämnesbehörighet i engelska, svenska, historia, religion, geografi och samhällskunskap.
På Veta skola arbetar vi med tvålärarskap men även ämnesövergripande i åk 4-6. Denna tjänst avser mestadels arbete i blivande åk 5 där du ska undervisa i engelska, svenska och i SO - ämnena. Din närmsta kollega undervisar i matematik och NO - ämnena samt bild.

Verksamhetens mål och uppdrag är att främja lärande där individen stimuleras att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Läraren skall utifrån som ställs upp verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt aktivt påverka och stimulera eleverna till att uppnå målen. Vara ämneskunnig, handleda elever, planera och leda undervisning, bedöma och betygsätta kunskapsutvecklingen samt aktivt delta i skolans utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i engelska, svenska och SO - ämnena mot åk 4-6. Det är önskvärt att du har erfarenhet av undervisning.

Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en god och lugn lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Som person är du trygg, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Du behåller lugnet i stressade situationer , du tar ansvar för ditt arbete och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Relationsskapande är en viktig del av uppdraget.

Vi erbjuder dig en väl fungerande arbetsplats, med gott samarbete och en tydlig flexibilitet. Det är vår förhoppning att du vill vara med och utveckla Veta skola till en ännu bättre skola.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6 till Veta skola

Mjölby kommun