pedagogjobb.se

Östra Stenhagenskolan

Har du erfarenhet av arbete som lärare på mellanstadiet? Vill du medverka i en miljö där du kan växa både som person och i din profession?
Välkommen till Östra Stenhagenskolan!

Östra Stenhagenskolan är en kommunal grundskola med stor mångfald. Här undervisas elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan har vi en förberedelseklass. På skolan finns även en grundsärskola som är integrerad i lokalerna. Skolan leds av en rektor och en biträdande rektor. Varje arbetslag har en arbetslagsledare som ingår i skolans ledningsgrupp. På skolan har vi ett komplett elevhälsoteam som arbetar hälsofrämjande och förebyggande och är som är en naturlig del av elevernas vardag. Östra Stenhagenskolans vision är att alla elever ska lyckas. Vi är sedan fyra år tillbaka en certifierad KiVa-skola vilket innebär att all personal ansluter sig till att arbeta förebyggande mot mobbing utifrån ett evidensbaserat antimobbingprogram från Finland. Skolan har även turen att få extra musikundervisning under ledning av El sistema (kulturskolan) från förskoleklass till årskurs 6. Skolan kommer att fungera som pilotskola för SPSM:s värderingsverktyg av tillgängliga lärmiljöer, med start vårterminen 2020.

Här kan du läsa mer om Östra Stenhagenskolan (http://www.ostrastenhagenskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som lärare på Östra Stenhagenskolan kommer du att tillhöra arbetsenheten för lärarna som undervisar på mellanstadiet. Du kommer att undervisa i årskurs 6. Mentorskap ingår i tjänsten. Årskurserna på mellanstadiet bildar små team inom arbetsenheten, med lärare, resurser och speciallärare samt SVA-lärare kopplade till teamen. I teamen är alla elever allas elever och tillsammans ser ni till att skapa de bästa av förutsättningar för eleverna att nå hög måluppfyllelse.
Vi arbetar i team som förutsätter ett nära samarbete med elevens föräldrar, övriga undervisande lärare och andra resurser i teamet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Har du behörighet i svenska, engelska, matematik, SO och/eller NO ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som lärare på mellanstadiet och av elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Att du har goda digitala kunskaper är en förutsättning för arbetet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har en god ledarskapsförmåga. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Caroline Ojanlatva, rektor, 070-514 21 83
Karin Alleklev Iversen, biträdande rektor, 072-254 76 52

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Dylan Rab Shewket Tofiq, 018-727 64 86
Lärarnas Riksförbund, Helen Hillby, 018-727 66 78

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare åk 4-6 till Östra Stenhagenskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb