pedagogjobb.se

logga

Lärare åk 4-6 till Grindskolan

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten:

Norrgärdsskolan är en ny skolenhet i Norrtälje kommun där tidigare Parkskolan slås samman med Grindskolans låg- och mellanstadium. Här bedriver vi från och med höstterminen 2021 en gemensam skola för åk F-6. Som mellanstadielärare hos oss kommer få du en möjlighet att vara med i en spännande utveckling av den nya enheten. Vi söker dig som vill vara med och driva samt utveckla organisationen så att den stöttar elevernas måluppfyllelse både i arbetet med kollegor och tillsammans med eleverna.

Arbetsbeskrivning:

Som mellanstadielärare ingår du i mellanstadiets arbetslag och ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen för elever i dina ämnen. Du ansvarar även för att dokumentera och bedöma deras förmågor mot kunskapskraven. Du arbetar för att skapa goda förutsättningar för elever i ditt ämne och tillsammans med dina kollegor. Du är mentor för elever och har ansvar för en årskurs 4.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med NO och matematik i din ämnesbehörighet. Du är väl förtrogen med LGR11 och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer och samverka både med elever, vårdnadshavare, kollegor, skolans elevhälsoteam och skolledning. Vi söker dig som är en tydlig ledare och har förmågan att skapa trygghet genom tydlig struktur och varierad undervisning. Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt samt kan se utmaningar som möjligheter.

Om arbetsplatsen

Till hösten bildas Norrgärdsskolan, en sammanslagning av dagens Grindskolan åk F-6 och dagens Parkskolan som också är en F-6 skola. Vår verksamhet kommer att bedrivas i både husen men som en gemensam skola och fritidshem. Norrgärdsskolan är  belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi kommer att bli omkring 560 elever på skolan. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

Anställningsform

100% Tillsvidareanställning

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Tillträde 210810

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 0176-71415

Biträdande rektor

Lina Sjöström, lina.sjostrom@norrtalje.se, 0176- 71367

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Kajsa Dufbäck, kajsa.dufback@norrtalje.se, kajsa.dufback@norrtalje.se

Dela detta jobb

logga
Lärare åk 4-6 till Grindskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret