pedagogjobb.se

Lärare åk 4-6 till Brunnbyskolan

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Brunnbyskolan

Sista ansökningsdatum: 2020-11-16
Referensnummer: 5885

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Jenny Thosteman, HR-konsult, 013-262157, Jenny.Thosteman@linkoping.se

Emma Lund, Rektor, 013-262719, emma.lund@linkoping.se

Timo Järvinen, Facklig representant Lärarnas Riksförbund, 013-263387

Lärarförbundet Linköping, 013 -208739, lararforbundet@linkoping.lararforbundet.se

 

Om arbetsplatsen

Brunnbyskolan är en liten och trevlig skola belägen i Ljungsbro med Göta kanal alldeles intill. Våra elever går i årskurs F-6 med sammanlagt cirka 250 elever. Lokalerna är nyrenoverade och skolgården är varierande med stora ytor som ger utrymme för lek. Till och från skolan finns bra bussförbindelser.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i årskurs 4-6 ansvarar du för undervisningen i skolan genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du ansvarar även för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i skolan.

Denna tjänst innebär undervisning i matte, NO och teknik. Tjänsten innebär även mentorskap i årskurs 5 på cirka 40%. Övrig tid innefattar uppdraget vikarieverksamhet på skolan.  

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation för årskurs 4-6 eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i årskurs 4-6 innebär.

Du som söker har behörighet att undervisa i matte, NO och teknik i årskurs 4-6. Meriterande är även att ha behörighet att undervisa i bild i årskurs 4-6.

Det är ett krav att du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lgr11) ska organisera och genomföra arbetet så att eleven får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje elev kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

I din roll som lärare i årskurs 4-6 ska du ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med (Lgr11) och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att anpassa din undervisning till eleverna och låta dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. Du ska på ett kvalitetsmedvetet sätt skapa goda förutsättningar för elevens utveckling och lärande, samt dokumentationen av densamma.

I din roll som lärare i årskurs 4-6 ska du vara en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll anpassat till situationen.

För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att lärarlegitimation kan uppvisas, fram till dess gäller allmän visstidsanställning.

Om du har en utfärdad lärarlegitimation samt behörighetsförteckning, vänligen bifoga den som fil tillsammans med dina ansökningshandlingar när du söker tjänsten. Är du utbildad lärare men ännu inte sökt om lärarlegitimation, vänligen bifoga utbildningsintyg. Är du under utbildning till lärare, ser vi gärna att du istället bifogar studieintyg på hittills avslutade kurser vid högskola eller universitet.

Information om tjänsten

Tillträde: 2021-01-07

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2021-06-15

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6 till Brunnbyskolan

Linköpings kommun