pedagogjobb.se

Lärare åk 4 - 6 Strandskolan

Ansök nu

Lärare åk 4 - 6 Strandskolan

Varmt välkommen till Karlsborg - guldplatsen vid Vätterns strand. Karlsborg har inte bara fantastiska boendemiljöer i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och riktigt fina möjligheter till en aktiv och avkopplande fritid.

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. 

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, vuxenutbildning, särskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux. 

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden: 
Carl Johanskolan åk 7-9 samt fritidsgård 
Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg 
Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg 
Förskola för barn 1-5 år 
Vuxenutbildning 

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 250 elever fördelade på förskoleklass och årskurs 1 - 6 . Det finns tre fritidshemsavdelningar som heter Fyren, Stranden och Bryggan.

Arbetsuppgifter

Till Strandskolan söker vi nu en lärare för undervisning i årskurs 4 - 6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation för årskurs 4 - 6 med behörighet i ämnena svenska, matematik, engelska, SO samt NO. Kunskaper om och intresse för pedagogisk användning av IT är meriterande. Du har ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du är initiativrik, strukturerad och har ett gott ledarskap. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Löneform
Månadslön

Varaktighet
Tillsvidare

Tillträdesdatum
2018-08-14

Referensnr
Dnr 2018-000059

Antal platser: 1

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar lämnas av

Kajsa Eriksson Larsson 
Barn- och Utbildningschef 
kajsa.eriksson.larsson@karlsborg.se 
0505-17270

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 
0505-170 00

Dela detta jobb

Lärare åk 4 - 6 Strandskolan

Karlsborgs kommun