pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare åk 4-6 Mörbylånga kommun, placering Gårdby skola

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Lärare åk 4-6 Mörbylånga kommun, placering Gårdby skola

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Gårdby skola är en F-6 skola med integrerat fritidshem bestående av ca 150 elever. Skolan är belägen på den östra sidan av Öland där närområdet erbjuder en tillgänglig och vacker natur samt en miljö präglad av spännande historia.

Gårdby skola är ”den lilla skolan med det stora hjärtat” där vi verkar för att alla elever ska få lyckas utifrån sina förutsättningar.

På Gårdby skola står hälsa och välbefinnande i centrum för att varje elev ska nå sin fulla potential och där personalen agerar som vägledare samt motivations- och trygghetsskapare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär undervisning i svenska, SO, NO, matematik och engelska. Under vårterminen 2023 i åk 4 och 5. Uppdraget vilar på formativt förhållningssätt, inkludering samt kollegialt lärande. Du kommer att ingå i arbetslaget för åk 4-6 och tillsammans med kollegorna har du ansvar för att planera, följa upp och analysera verksamheten för att eleverna ska nå så långt som möjligt.

Vi söker dig som vill vara en viktig person för dina elever och som kan skapa goda förutsättningar för varje elev att inhämta och utveckla de kunskaper och värden som anges i skolans styrdokument. På Gårdby skola blir du blir en del av en engagerad personalgrupp som vill utveckla undervisningen och skolan som helhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i åk 4-6 i olika ämneskombinationer. Behörighet i idrott ser vi som fördelaktigt. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument som du utgår ifrån vid planering och genomförande av undervisning.

Som person är du intresserad av elevers utveckling och lärande samt har ett inkluderande förhållningssätt. Att dokumentera eget arbete och elevers lärprocesser är en naturlig del i ditt arbete.

Du har god förmåga att samarbeta i team och delta i kollegialt lärande för att utveckla undervisning och förhållningssätt. Du är flexibel och har god förmåga att anpassa dig till förändringar i förutsättningar för verksamheten.

Du har god förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har dessutom god förmåga att arbeta självständigt med att planera och genomföra den undervisning som krävs för att eleverna ska nå målen och utvecklas så långt som möjligt.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Lärare åk 4-6 Mörbylånga kommun, placering Gårdby skola

Mörbylånga kommun