pedagogjobb.se

Lärare, åk 4-6

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Tegelhagens skola ligger i ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 590 elever F-8. Inom något år kommer vi vara en fullt utvecklad F-9 skola. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik och tar kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner samt andra länder som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv. Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 8. På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.  

Vi söker nu dig, lärare i årskurs 4-6, gärna med inriktning svenska, SO och engelska.  Vi ser med fördel om du har goda kunskaper i utomhuspedagogik och digital undervisning. Du blir en del av ett inspirerande och mycket kompetent arbetslag som gärna delar med sig av kunskaper och kompetens. Vi har återkommande teach meet vid våra lärarmöten vid vilka vi sprider goda idèer och konkreta tips i vårt dagliga pedagogiska arbete

Vi syns, hörs och sätter spår!

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön
enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor
heltid
Tillsvidare

Arbetsgivarens webbplats
 http://www.sollentuna.se

Kontaktpersoner
Eva Ulmander Eriksson 
+46 760291370
evulm_s@edu.sollentuna.se

Dela detta jobb

Lärare, åk 4-6

Tegelhagens skola