pedagogjobb.se

Lärare åk 4-6

Lärare till åk 4-6
Ditt nya jobb 
Kålgårdsskolan söker dig som vill vara med och utveckla en växande, dynamisk skola, där vi uppskattar olikheter men samtidigt lägger stor vikt vid en gemensam grundsyn och förhållningssätt. Vårt fokus på Kålgårdsskolan är att ansträngning och träning ger resultat, därför är du en viktig kugge i detta arbete. 

Välkommen till oss!
Kålgårdens skolområde är en F-6-skola och grundsärskola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. Kålgårdens skolområde har 280 elever och i skolan ingår också döv- och hörselklasser och tal- och kommunikationsklasser samt fem fritidshem. Vi söker dig som vill vara med och utveckla en växande, dynamisk skola, där vi uppskattar olikheter men samtidigt lägger stor vikt vid gemensam grundsyn och förhållningssätt.

Din kompetens 
Vi söker dig som är legitimerad lärare 4-6, gärna med utbildning eller erfarenhet mot ma/no. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har grundläggande IT-kompetens. Som lärare är du stabil och har förmåga till självständigt arbete. Samtidigt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är empatisk i ditt bemötande. Du ska ha ett relationsskapande förhållningssätt där utgångspunkten är att alla elever vill och kan lära sig.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Louise Hultman, rektor 036-107336
Lotta Lagö, bitr. rektor 036-102618
Harald Filipsson-Forsanker bitr. rektor 036-102132
Miriam Axelsson, facklig representant 036-102681

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Kålgårdsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100
Tillträdesdag    2020-08-11
Sista ansökningsdag    2020-06-07
Referensnr    20-60-1027
Publicerad    2020-05-18

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6

Jönköpings kommun