pedagogjobb.se

Vill du bidra till våra elevers lärande och kunskapsinhämtning? Är du nyfiken, engagerad och en lagspelare? Då ska du söka tjänsten hos oss!

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen

Vanstaskolan är en grundskola i utveckling och med tydliga framtidsvisioner. Till hösten arbetar vi i tre arbetslag: 4-6, 7-8 och 9.  Vi arbetar i ett öppet klimat och med en god kollegial anda. På vår skola arbetar vi med att alla elever ska känna trygghet och ha lärande och utveckling i fokus. Vi har nolltolerans mot diskriminering och kränkande behandling. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam som arbetar nära elever och personal.

Skolan arbetar sedan flera år IT-utvecklande i ett en till en-projekt, där alla elever har varsin iPad/dator som verktyg i sitt lärande. I åk 4-6 har eleverna tillgång till iPads och i åk 7-9 har alla elever dator. Från och med i hösten kommer skolan börja använda V-klass som pedagogisk plattform vilket kommer underlätta kommunikationen med elever och vårdnadshavare. Skolan har  ca 560 elever inklusive en grundsärskoledel.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i arbetslag där alla kollegor har ett gemensamt ansvar för att målsättningen i våra arbetsplaner och styrdokument genomförs. Genom kollegialt lärande, kompetensutveckling och kommungemensamma ämneskonferenser utvecklar vi undervisningen. Tjänsten innebär undervisning i klass, i en mindre undervisningsgrupp och ni kommer att vara två lärare i klassrummet.

Det här söker vi hos dig

  • Är legitimerad lärare med behörighet för ämnet
  • Kunskap om aktuell läroplan
  • Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor och har lätt att skapa goda relationer. Du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt samt löser uppkomna meningsmotsättningar och konflikter konstruktivt. 

I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar detta.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: heltid

Antal lediga befattningar: 1-2

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Magnus Prior

Rektor

08-520 735 04

magnus.prior@nynashamn.se

Gunilla Olsson Oldenborg

Bitr rektor

08-520 735 06

 

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

Dela detta jobb