pedagogjobb.se

Lärare åk 4-6

Lärare åk 4-6


Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Hakarps so, Stensholmsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2019-11-04 eller enligt övernskommelse
Sista ansökningsdag    2019-10-27
Referensnr    19-60-2101
Publicerad    2019-10-02
Välkommen till oss
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ny kollega i åk 5 på Stensholmsskolan, gärna med behörighet att undervisa i engelska och svenska. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 5 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med övriga mycket erfarna och duktiga lärare i arbetslaget.

Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet utifrån den som styrmedel som lärare enligt de direktiv som styr kommunal skola. I tjänsten ingår ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för alla våra elever. Andra delar av uppdraget är mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete med mera.

Kompetenskrav
Du är behörig och har lärarlegitimation för att undervisa åk 4-6. Behörighet i svenska och engelska är meriterande. Grundläggande IT-kompetens är önskvärt.
Som person är du en tydlig ledare i klassrummet och är trygg i lärarrollen. Du har förmågan att kunna anpassa undervisningen och har det som ditt förhållningssätt gentemot elevernas behov och förutsättningar. Du bidrar till vårt positiva arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 
Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Petter Alfredsson, biträdande rektor, 036-106987
Håkan Friberg, Lf och skyddsombud, hakan.friberg@jonkoping.se
Sara Alm, LR, sara.alm@jonkoping.se

Dela detta jobb

Lärare åk 4-6

Jönköpings kommun