pedagogjobb.se

Logo

Lärare åk 1–6 till mindre undervisningsgrupp på Fornbackaskolan

Ansök nu

Lärare åk 1–6 till mindre undervisningsgrupp på Fornbackaskolan

En dag på jobbet 
Om du är morgonpigg kan du starta dagen med en kopp kaffe och lite prat med kollegor innan du/ni startar upp dagen med våra härliga elever. De flesta av eleverna har gått i vår skola sedan förskoleklass.
 
Vi erbjuder dig  
Du kommer få arbeta i en av skolans mindre undervisningsgrupper för elever åk 1–6 i en mångkulturell miljö med något nytt att lära sig varje dag tillsammans med elever och kollegor. Du ingår i ett kollegialt lärande med dina kollegor och har många möjligheter till samverkan med olika skolformer.
 
Som lärare i Södertälje kommun får du även avsatt tid för ämnesbaserad kompetensutveckling, möjlighet att söka ett lokalt FoU-bidrag och möjlighet att söka stipendier. Du har dessutom friskvårdsbidrag i form friskvårdspeng.
  
Vem är du?  
Du behöver ha: 
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan 
 
Meriterande: 
- Erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd i mindre undervisningsgrupp.
- Erfarenhet att arbeta i ett mångkulturellt område 
- Arbetat språk och kunskapsutvecklande. 
 
Personliga egenskaper: 
Du behöver tycka att det är stimulerande att arbeta lösningsfokuserat och se det som en utmaning att få elever som utmanar på olika sätt att utveckla sina förmågor och att de når kunskapskraven. 
  
Välkommen till oss!  
Fornbackaskolan är en mångkulturell grundskola och grundsärskola i Södertälje med ca 400 elever och 90 medarbetare. I grundsärskola går det ca 40 elever. 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare åk 1–6 till mindre undervisningsgrupp på Fornbackaskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret