pedagogjobb.se

I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från de första stegen i förskolans värld, hela vägen genom grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn och elev ska få den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.

 

UPPDRAG

Vi har kunskap i fokus - alla elever ska nå sina mål!

Som lärare bidrar du till elevernas utveckling mot kunskapsmålen utifrån varje elevs förutsättningar. Du förväntas även bidra till elevens personliga utveckling, vi tror att både lärande och social förmåga utvecklas i samspel med andra. I arbetet ingår det att dokumentera, följa upp och utvärdera elevens utveckling, vilket också kommuniceras med eleven och dennes vårdnadshavare via bland annat utvecklingssamtal. 

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta med alla kollegor på skolan. Lärare och elevassistenter arbetar nära varandra i det dagliga skolarbetet. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet, kunskaper och kreativa förmåga på olika sätt för elevernas och verksamhetens utveckling. 

Kyrkskolan är en av Sveriges skolor som är med i projektet att digitalisera de nationella proven. Projektet pågår under 2018-2022. KOMPETENS

Du är/har:

  • behörig legitimerad lärare för åk 1-3.
  • trygg i att använda dig av digitala verktyg både i din undervisning och i ditt administrativa arbete.
  • god kännedom om grundskolans och särskolans läro- och kursplan.

Du ska utöva ett gott pedagogiskt ledarskap tillsammans med dina elever i klassrummet. Du är trygg och tydlig i din roll som lärare, med integritet och ett professionellt förhållningssätt mot elever, kollegor och vårdnadshavare. Du behöver vara en utpräglad lagspelare, ha ett gott bemötande och vara lyhörd för dynamiken i elev- och personalgruppen. 

Du har förmågan att självständigt strukturera och genomföra ditt uppdrag, samt förmågan att anpassa ditt förhållningssätt inför varje unik elev och situation du ställs inför. Du är mån om att hålla hög kvalité i det du gör.

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Januari 2020 eller enligt överenskommelse

 

OM SKOLAN

På Kyrkskolan är alla barn allas barn och "Handen" är vår symbol för gemenskap mellan liten och stor. Vi tycker att våra barn och elever ska uppnå sina mål efter sina egna förutsättningar och vi ger möjligheter så att alla kan utvecklas så långt som möjligt. Kyrkskolan ligger i Västerljung som är den dynamiska idyllen i Trosa kommun. Vi vill jobba tillsammans med just dig som vill utveckla skolan ytterligare tillsammans med andra lärare och som har ett stort hjärta för skolan och bygden. 

Du kommer att få möjlighet att arbeta på en skola nära skog och ängsmark. Värme och omtanke fyller lokalerna. Skolan, som är en F-6 skola med ca 160 fantastiska elever, präglas av en unik atmosfär som innebär stor ömsesidig respekt och goda relationer mellan alla vuxna och barn. Arbetet med elever i behov av särskilt stöd är centralt för oss och det pågår sedan länge ett väl utvecklat samarbete mellan elevhälsogruppen och övrig personal kring de elever som behöver extra omsorg. 

Vill du vara en del av detta? Vi ser fram emot just din ansökan och att få träffa just dig så att vi får berätta mer om vad vi vill erbjuda dig och vi är nyfikna på vad du vill bidra med.

 

ÖVRIGT

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

VILL DU VETA MER?


Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker medarbetare till flera av våra skolor i Trosa. Skolorna i Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en större mångfald och många förebilder för våra barn.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME).

Läs mer om grundskolan i Trosa kommun här.
 

Kontakt:

Taina de Mander, Rektor Kyrkskolan

0156-523 80

taina.demander@trosa.se

Lärare åk 1 till Kyrkskolan

Företag Trosa kommun
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb