pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare åk 1-6 till Bäckaslövskolan

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Lärare åk 1-6 till Bäckaslövskolan

Om tjänsten

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar. Bäckaslövskolan i centrala Växjö på söder. Vi är en två parallellig F-5 skola med tillhörande fritidshem, i nuläget ca 300 elever. Skolan har en fantastisk utemiljö, en närhet till naturområde, idrottsanläggningar, konserthus och teater. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever. Vi söker en lärare till lågstadiet. Tjänsten innebär undervisning på mellanstadiet och eventuellt i årskurs 1 beroende efter överenskommelse. Vid alternativ 80 % tjänst är arbetstiden förlagd mån-tor, och alternativ 100 % tjänst innefattar årskurs 1 på fredagar. Du har ett nära samarbete med kollegor inom arbetslaget som du ingår i. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett positivt förhållningssätt.

Din profil

Vi söker främst dig som har examen/legitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Även du som har erfarenhet av arbete inom skolan kan bli aktuell för anställning. Du som söker har: - Ett genuint intresse för barns lärande - Förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten - Förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar - En positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten - Ett professionellt förhållningssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen

Omfattning

Heltid / deltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

2022-10-13 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-09-30

Referensnummer

UTBF 406/22

Kontakt

David Lundén

Rektor

0470-41642

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Lärare åk 1-6 till Bäckaslövskolan

Växjö kommun