pedagogjobb.se

Lärare, åk 1-5, Bjälbotullskolan

Ansök nu

Lärare, åk 1-5, Bjälbotullskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du jobba som resurslärare i årskurs 1-5?

Bjälbotullskolan är en av två grundskolor år F-5 i Skänninge. På skolan finns ett fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Din tjänst kommer att innefatta arbete med riktade insatser i år 1-5 samt pooluppdrag utifrån verksamhetens behov. Uppgifterna är att möta elever där du stimulerar utveckling och lärande. I arbetet ingår också att systematiskt dokumentera, stödja och stimulera elevernas utveckling.

Du kommer att tillhöra ett av våra två arbetslag och tillsammans med erfarna kollegor kommer du aktivt medverka till verksamhetens utveckling.

Alla nyutexaminerade lärare får tillsammans med sin mentor genomföra ett introduktionsprogram. Du kommer också att delta i skolans lärgrupper , där fokus läggs på pedagogisk utveckling.

KVALIFIKATIONER
ärarexamen med behörighet inom årkurserna F-5. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare är meriterande. Vi ser gärna att du har fått din lärarlegitimation

Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och flexibelt sätt.

Du arbetar bra med andra människor, du är lyhörd och har förmåga att sätt dig in i någon annans perspektiv. Du vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former. Du har god kontakt med eleverna och har förmåga att uppmuntra och utveckla elevernas färdigheter och kunskaper.

Vi erbjuder mentorsstöd för nyanställda, erfarna kollegor, spännande pedagogiska diskussioner.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare, åk 1-5, Bjälbotullskolan

Mjölby kommun