pedagogjobb.se

Lärare åk 1-3 till Dalarö skola

Ansök nu

Lärare åk 1-3 till Dalarö skola

Den lilla skolan med de stora möjligheterna söker lärare!

Dalarö skola ligger i Stockholms södra skärgård ca 30 minuters resa från centrala Haninge. Skolan är enparallellig från förskoleklass till åk 9 och har ca 270 elever. Vårt rektorsområde består av skolor och förskolor på Dalarö, Muskö, Ornö samt Utö.

Vi söker en legitimerad lärare mot åk 1-3 med erfarenhet av undervisning. Dalarö skola är en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Mottot är stolta och trygga elever. Vi  strävar efter en hög och jämn utbildningskvalitet med målet goda resultat och en likvärdig skola för alla. Vi gör satsningar på språkundervisning och gruppdynamik i våra klasser. På Lotsen, åk F-3, arbetar legitimerade lärare, förskollärare och pedagogerna på fritidshemmet i ett bra team. En lärare utöver klasslärare arbetar med satsning på tidig läs-, skriv- och matematikinlärning mot främst åk 1. Inom elevhälsan finns tillgång till specialpedagog, kurator och skolsköterska. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla verksamheten!

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta som klasslärare med start i åk 3 och undervisa i de flesta teoretiska ämnen. Du ansvarar som mentor för dokumentationen av klassens och de enskilda elevernas arbete samt kontakten med VH.

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som är legitimerad och behörig med erfarenhet av undervisning.  

Du är mål- och resultatorienterad samt kreativ i din yrkesutövning, som är tydlig och strukturerad. Det är viktigt att du har förmågan se vilka behov elevgruppen har och anpassa din undervisning därefter, att skapa relationer till elever och VH och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Din didaktiska förmåga är avgörande och och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.    

Meriterande är kunskap om aktuell IT-utveckling inom utbildningsområdet.  

Det här kan vi erbjuda dig

  • en arbetsplats i utveckling

  • fortbildning på enheten

  • friskvårdsbidrag

  • reducerat lunchpris i skolrestaurangen

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Lärare åk 1-3 till Dalarö skola

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen